Хто погрожує фізичною розправою губернатору Закарпаття? (ВІДЕО)

У зв'язку з цим очільник області змушений був написати заяву в Національну поліцію.

 

На електронну адресу керівника Закарпатської ОДА Геннадія Москаля надійшли листи образливого характеру з погрозами фізичної розправи.

Про це інформує відділ комунікації ГУ Національної поліції в Закарпатській області.

«У закарпатську поліцію надійшло звернення голови Закарпатської обласної державної адміністрації Геннадія Москаля. Керівник краю повідомив про те, що на його електронну адресу надійшло кілька листів образливого змісту з погрозами», – ідеться в повідомленні правоохоронців.

За цим фактом поліція розпочала кримінальне провадження за ст. 129 ч. 1 Кримінального кодексу України (погроза вбивством).

Як повідомив ua.112.ua речник Закарпатської ОДА Ярослав Галас, погрози Москалю надходили із семи різних електронних адрес і текст у них був аналогічний.

Він додав, що останні погрози надійшли минулого тижня. «Минулого тижня на електронну пошту Москаля, ця адреса є у відкритому доступі, протягом одного дня з 7 різних електронних адрес надійшов ідентичний текст, один в один. Там погрози. У зв'язку із загостренням ситуації на Закарпатті було прийнято рішення зробити офіційне звернення в Національну поліцію, а вони вирішили оприлюднити», – розповів Галас.

«Раніше, в тому числі й на Закарпатті, були погрози, навіть відкрито, в соціальних мережах. У принципі, на це не дуже звертали увагу», – додав він.

 

 

22 січня 2016р.
-->

До теми

Коментарі:

    До цієї новини немає коментарів