У закарпатському селищі Великий Березний відбулися IV обласні літні юнацькі ігри з важкої атлетики.

У змаганнях взяли участь 79 спортсменів з восьми міст і районів Закарпаття.

 




Юнаки і дівчата, які виступали на помості Великого Березного, виконали один норматив кандидата у майстри спорту, один перший розряд, чотири другі і біля десяти третього дорослого та понад двадцять ? ?-го юнацького. Якщо врахувати, що вік учасників від 14 до 17 років, то виступи можна вважати успішними. Крім того, група молодих важкоатлетів області у цей час проходила тренувальний збір, готуючись до виступів на всеукраїнській арені.
Як бачимо, після доволі довгого застою у цьому виді ? значні зрушення. З?явилася велика група молодих талановитих спортсменів, з якими плідно працюють В.Федорчук, В.Перебзяк в Ужгороді, М.Ревта, АБа?в, Ю.Джупина у В.Березному, Б.Леопольд у Виноградові, Д.Шкарут, Ю.Світлик, В.Попович у ?ршаві, В.Михальчуку Хусті, М.Шевченко у Сваляві, В.Легеза у Перечині та цілий ряд молодих тренерів в області.
Серед дівчат у ваговій категорії до 44 кг здивувала 13-річна Вікторія Гирич з В.Березного, яка у сумі двоборства на 2,5 кг випередила 17-річну перечинку Антоніну Гладиш.
У категорії до 48 кг теж перемогу святкувала 13-річна березнянка Ольга Мафело, на другому місці перечинкаАнтонінаКучак. Не поталанило ?ванні Чургович з В.Березного. Піднявши у поштовху 45 кг, ?ванна на 10 кг випереджала своїх переслідувачів, але не зуміла підняти стартову вагу 35 кг у ривку, що теж було б на 1О кг краще за інших. Отримавши "бублика" за ривок, ?ванна вибула з боротьби за медалі.
Непогано виступила у ваговій категорії до 53 кг ужгородка Мирослава Шквара. Показавши у двоборстві 90 кг, Мирослава посіла перше місце, виконавши при цьому III спортивний розряд. Друге місце з сумою двоборства 75 кг посіла представниця Виноградівщини Тетяна Дорогій.

Повідомля? "Репортер"

 

26 квітня 2005р.
-->

До теми

Коментарі:

    До цієї новини немає коментарів