Про погоду на вихідні в Ужгороді та на Закарпатті

Як повідомили нам у Закарпатському гідрометеоцентрі, протягом ночі погода в регіоні зумовлювалась впливом антициклону. Спостерігалась холодна погода, хмарно з проясненнями, у горах місцями пройшов невеликий сніг. Вітер слабкий. Температура повітря 8-15° морозу.

 

Вдень вплив антициклону залишатиметься. Очікується хмарно з проясненнями, без істотних опадів. На дорогах ожеледиця. Вітер змінних напрямків 3-8 м/с. Температура повітря 3-8°, у горах місцями 9-12° морозу.

Автошляхи: Без істотних опадів. Ожеледиця. Видимість добра.

По м. Ужгород: Мінлива хмарність, без опадів. Ожеледиця. Вітер змінних напрямків 3-8 м/с. Температура вночі 9-11°, вдень 2-4° морозу.

Як повідомляє Sinoptik.ua, вихідні в Закарпатській області пройдуть хмарно з проясненнями. У суботу в регіоні буде суха погода. У неділю в Ужгороді, Сваляві, Хусті, Мукачевому, Міжгір'ї, Рахові можливий дрібний сніг. У Береговому, Виноградові опадів не передбачається. Температура повітря вночі становитиме -19…-8 градусів, удень – від -7 до -3. Вітер північний, східний, північно-східний і південно-східний, 1-4 м/с, у суботу на дорогах – ожеледиця. Наступний тиждень почнеться хмарно з проясненнями, місцями – сніг.

 

23 січня 2016р.
-->

До теми

Коментарі:

    До цієї новини немає коментарів