Шуфрич подасть до суду на Москаля?

Нардеп каже, що правоохоронні органи повинні зацікавитися "окремими об’єкти нерухомості на Закарпатті" членів сім’ї заступника міністра внутрішніх справ

 

Депутат Нестор Шуфрич вважа?, що заява заступника міністра внутрішніх справ Геннадія Москаля свідчить про загрозу його безпеці.

Також Шуфрич, коментуючи слова Москаля про те, що він хотів би побачити Шуфрича на баржі з бомжами, що плила по Дніпру, назвав їх фактичним визнанням з боку Москаля сво?ї причетності до відправлення ці?ї баржі, пише Українська правда з посиланням на прес-службу Шуфрича.

"З огляду на те, що Москаль фактично підтвердив свою причетність до загибелі людей на баржі, Шуфрич вважа? для себе неможливим і таким, що принижу? гідність громадянина і народного депутата України подальше спілкування з ним, навіть через засоби масової інформації", - сказано у повідомленні.

Також у документі сказано, що Шуфрич залиша? за собою право звернутися до суду про притягнення Москаля до відповідальності за наклеп.

Шуфрич залишив за собою право також звернутися через Верховну Раду з запитом до генпрокурора, міністра внутрішніх справ з приводу людей, що зникли і ймовірно загинули на баржі, а також до контрольно-ревізійного управління Мінфіну щодо надання і оприлюднення інформації про порушення законів і зловживань Москаля, що були встановлені, коли той був главою Закарпатської обласної держадміністрації.

Шуфрич переконаний, що генпрокурора, міністра внутрішніх справ, а також главу Служби безпеки України також зацікавлять окремі об??кти нерухомості на Закарпатті і характер "туристичних подорожей" членів родини Москаля до Будапешту, і спілкування там з "авторитетними" людьми.

Проте, у повідомленні також зазнача?ться, що Шуфрич готовий до будь-яких спілкувань зі слідчими, але способом передбаченим законами України, "а публічні запрошення відвідати будь-які підрозділи МВС вважа? фарсом, знущанням над конституційними правами громадян України і реагувати на такі запрошення не буде".


Повідомля? інтернет-видання "Главред"

 

27 квітня 2005р.
-->

До теми

Коментарі:

    До цієї новини немає коментарів