Погода в Ужгороді та Закарпатській області на вівторок, 26 січня

Як повідомили нам у Закарпатському гідрометеоцентрі, вночі в регіоні, протягом ночі синоптична ситуація в регіоні визначалась впливом периферії циклону. Спостерігалось хмарно, пройшов сніг кількістю 1-5 мм.

 

На дорогах ожеледиця, місцями слабка ожеледь. В горах подекуди туман з видимістю 500 м. Вітер був змінних напрямків 2-8 м/с. Температура повітря становила 3-9° морозу.

Вдень синоптична ситуація істотно не зміниться. Передбачається хмарно з проясненнями, часом опади. На дорогах ожеледиця, місцями слабка ожеледь. В горах місцями туман, налипання мокрого снігу. Вітер південно-східний 5-10 м/с. Температура повітря 2° тепла - 3° морозу. В Ужгороді очікується 0-2° тепла.

Автошляхи: Часом опади. На дорогах ожеледиця, місцями слабка ожеледь. В горах місцями туман, налипання мокрого снігу. Видимість в опадах 1-2 км, в тумані 200-500 м.

По м. Ужгород: Хмарно з проясненнями, невеликий сніг та мокрий сніг. На дорогах ожеледиця. Вночі та вранці слабкий туман, слабка ожеледь. Вітер південно-східний 5-10 м/с. Температура повітря вночі 3-5° морозу, вдень 1-3° тепла.

Як повідомляє Sinoptik.ua, у вівторок в Закарпатській області прогнозується хмарна погода з проясненнями. В Ужгороді, Мукачеві, Хусті, Берегові, Винограді, Сваляві, Рахові, Міжгір'ї висока ймовірність дощу зі снігом. Температура повітря вночі опуститься до -6…-3, вдень стовпчики термометрів покажуть -1…+1 градус. Вітер переважно північний і північно-східний, південний, східний і південно-східний, 1-4 м/с. У першій половині тижня очікується хмарна погода з проясненнями, місцями – невеликий сніг з дощем.

 

26 січня 2016р.
-->

До теми

Коментарі:

    До цієї новини немає коментарів