Погода в Ужгороді та Закарпатській області у середу, 27 січня

Як повідомили нам у Закарпатському гідрометеоцентрі, протягом ночі погода в регіоні зумовлювалась розмитою фронтальною зоною. Спостерігалось хмарно, на більшій частині території пройшли невеликі опади, кількістю до 1 мм, місцями: слабка ожеледь, туман.

 

На дорогах ожеледиця. Вітер переважно південно-західний 2-8 м/с. Температура повітря 0-2° морозу.

Вдень вплив фронтальної зони залишатиметься. Очікується хмарно, часом невеликі опади. Місцями: слабка ожеледь, туман. Вітер південно-західний 5-10, у горах місцями до 14 м/с. Температура повітря 3° тепла - 2° морозу. В Ужгороді 0-2° тепла.

Автощдяхи: Часом невеликі опади, місцями слабка ожеледь, туман. Видмість в опадах до 1 км, в тумані 200-500 м.

По м. Ужгород: Хмарно, часом невеликі опади, слабка ожеледь, ожеледиця. Вітер південно-східний 5-10 м/с. Температура вночі близько нуля, вдень 1-3° тепла.

Як повідомляє Sinoptik.ua, у середу в Закарпатській області прогнозується хмарна погода з проясненнями. В Ужгороді, Сваляві, Міжгір'ї, Хусті, Береговому, Мукачевому, Виноградові, Рахові ввечері можливий дрібний мокрий сніг. Температура повітря вночі опуститься до -2…0 градусів, удень стовпчики термометрів покажуть +1…+3. Вітер змінний, переважно південний, східний, південно-західний і південно-східний, 1-4 м/с. У другій половині тижня очікується хмарна погода з проясненнями, місцями – невеликий дощ.

 

27 січня 2016р.
-->

До теми

Коментарі:

    До цієї новини немає коментарів