Погода в Ужгороді та Закарпатській області у четвер, 28 січня

Як повідомили нам у Закарпатському гідрометеоцентрі, вночі погоду в регіоні визначала улоговина циклону. Була хмарна погода, місцями пройшли слабкі опади з кількістю 0.0-0.6 мм. Місцями туман з видимістю 200-500, подекуди 50-100 м.

 

На Плаю сильні складні відкладення. На дорогах подекуди ожеледиця. Вітер південно-західний 5-10 м/с. Температура повітря від 2° тепла до 2° морозу.

Вдень проходитиме ффронтальний розділ. Прогноз на день: Хмарно, часом слабкі опади. Місцями: туман, слабка ожеледь, слабке налипання мокрого снігу, на дорогах ожеледиця. Вітер південно-західний 7-12 м/с. Температура повітря 0-5° тепла.

Автошляхи: Часом слабкі опади. Місцями: туман, слабка ожеледь, слабке налипання мокрого снігу, на дорогах ожеледиця. Видимість в опадах 1-2 км, в тумані 200-500, місцями 50-100 м.

По м.Ужгород: Хмарно, часом слабкі опади. Вночі слабка ожеледь, на дорогах ожеледиця. Туман. Вітер південно-західний 5-10 м/с. Температура повітря вночі 0-2°, вдень 2-4° тепла.

Як повідомляє Sinoptik.ua, у четвер в Закарпатській області буде хмарна погода з проясненнями. В Ужгороді, Мукачеві, Берегові, Виноградові, Хусті, Сваляві, Міжгір'ї, Рахові можливий дрібний сніг з дощем. Температура повітря вночі становитиме -1…+2 градуси, удень – від +2 до +4. Вітер південний, південно-західний і південно-східний, 1-3 м/с. У другій половині тижня прогнозується хмарна погода з проясненнями, місцями – невеликий дощ зі снігом.

 

28 січня 2016р.
-->

До теми

Коментарі:

    До цієї новини немає коментарів