Фільми про Джеймса Бонда зіграли з чоловіком дуже злий жарт! (ВІДЕО)

Уявивши і себе «крутим», хлопчина вирішив «пожартувати» з поліцією.

 

У селі Великі Лучки Мукачівського району 26-річний хлопець, надивившись кінобойовиків, вирішив перевірити, як поліція спрацює на замінування. Хотів, каже, прославитися на всю Україну…

Ця історія трапилася ввечері 26 січня. На 102 зателефонував невідомий і повідомив про те, що в банкоматі у селі Великі Лучки Мукачівського району закладено вибухівку.

У село прибули правоохоронці, рятувальники МНС, експерти-вибухотехніки, кінологи та інші фахівці. На щастя, вибухівки не знайшли. Натомість вирахували самого «жартівника». Ним виявився 26-річний житель цього ж села.

Василь (ім'я змінене) – напівсирота, виростав без матері, яка давно померла. Власної сімї не має. Проживає з батьком, бабусею та старшим братом. Освіти та постійної роботи хлопчина не має, перебивається тимчасовими підробітками.

Має Вася хобі – дивитися кінобойовики. Що й зіграло з хлопцем злий жарт…

Як розповів правоохоронцям сам лучанин, весь день 26 січня він працював у сусіда -  допомагав йому різати й розбирати порося. Вочевидь, після роботи газда налив чарчину, й додому наш герой повернувся «веселим». Увімкнув телевізор – а там улюбленого Джеймса Бонда показують!

Уявивши і себе «крутим», хлопчина вирішив «пожартувати» з поліцією. Близько 19-ї години набрав зі свого мобільного 102. До слова, метикований молодик телефонував не з дому, а з вулиці. Щоб не вирахували по телефону, де його хата…

- Слухай мою команду: у банкові бомба, а саме в селі Великі Лучки, у центрі! – почув оператор спецлінії. Абонента попросили назватися, але той кинув слухавку.

На цьому селянин не вгамувався. Аби був більший «ефект», він ще й зателефонував на 103 лікарям зі словами: «Буде багато трупів біля банку у с.В.Лучки, там бомба!»

Після цього «терорист» вимкнув телефон і, задоволений, пішов додому дивитися улюблені телебойовики. А потім ліг спати.

Вирахували лучанського «Джеймса Бонда» вже наступного дня. За його мобільним телефоном. Обідньої пори до нього додому прийшов працівник поліції й запросив проїхати з ним до райвідділку поліції. Відчувши неладне, хлопчина перед тим, як сісти в машину, крадькома вийняв зі свого телефону батарею і викинув її в сніг. Думав, що це його врятує…

У райвідділі поліції лучанин змушений був зізнатися в тому, що накоїв. Віддав для  огляду свій мобільний телефон без акумуляторної батареї та сім-картку.

Поліція порушила за даним фактом кримінальне провадження за ст.259 Кримінального кодексу України (Завідомо неправдиве повідомлення про загрозу безпеці громадян, знищення чи пошкодження об’єктів власності).

Лучанському «Джеймсу Бонду» загрожує штраф до 1700 гривень, арешт на півроку, або обмеження волі на строк до 3 років, повідомили у Відділі комунікації ГУ НП України в Закарпатській області.

До слова, на запитання слідчого, навіщо він телефонував про псевдо-замінування, молодик відповів: мовляв, йому було цікаво, за скільки часу приїдуть усі служби та чи знайдуть його поліцейські. А ще мріяв прославитися на всю Україну…

І сміх, і гріх…

 

28 січня 2016р.
-->

До теми

Коментарі:

    До цієї новини немає коментарів