Погода в Ужгороді та Закарпатській області у середу, 3 лютого

Протягом минулої ночі синоптична ситуація в області визначалась циклоном з півночі. Спостерігалась хмарна з проясненнями погода. Місцями пройшов слабкий дощ та мряка кількістю опадів 1-2 мм. 

 

Як повідомили нам у Закарпатському гідрометеоцентрі,  на території області спостерігались тумани з видимістю 50-500 м. Вітер був переважно південно-західний 5-10 м/с, в горах подекуди пориви 15-20 м/с. Температура повітря становила 4-8°, в горах місцями 0-2° тепла.

Удень синоптична ситуація не зміниться. Передбачається хмарна погода, часом невеликий, ввечері помірний дощ, в горах подекуди з мокрим снігом. Місцями туман. Вітер південно-західний 7-12, в горах місцями пориви 15-20 м/с. Температура повітря 4-9° тепла, в горах місцями близько 0°.

Автошляхи: часом невеликий, увечері -- помірний дощ, у горах подекуди з мокрим снігом. Місцями туман. Видимість в опадах 1-2 км, в тумані 200-500 м.

По м. Ужгород: очікується хмарна погода. Вночі та вранці туман. Вітер південний 7-12 м/с. Температура повітря вночі 3-5°, вдень 7-9° тепла.

Як повідомляє Sinoptik.ua, у середу в Закарпатській області прогнозується хмарна погода з проясненнями. В УжгородіСвалявіМіжгір'їХустіБереговомуМукачевомуВиноградовіРахові можливий дрібний мокрий сніг. Температура повітря вночі опуститься до +1…+5 градусів, удень стовпчики термометрів покажуть +4…+9. Вітер змінний, переважно південний, західний, південно-західний і південно-східний, 1-4 м/с. У другій половині тижня очікується хмарна погода з проясненнями, місцями – невеликий дощ зі снігом.

 

03 лютого 2016р.
-->

До теми

Коментарі:

    До цієї новини немає коментарів