Якою буде погода у четвер, 4 лютого?

Сьогодні вночі було хмарно, випадали сильні дощі, місцями, в тому числі і на високогір'ї відмічався туман при видимості 50-500 м. Синоптики передбачають кількість опадів 5-18 мм, на сході області -- до 24 мм. 

 

 

Удень в області буде мінлива хмарність, повідомляють у Закарпатському гідрометеоцентрі, подекуди невеликі опади, в першій половині дня місцями: туман, в гірських районах на дорогах ожеледиця. Вітер північно-західний 7-12 м/с. Температура повітря 2-7° тепла, на високогір'ї 3-5° морозу. Вітер північний 7-12 м/с. Температура повітря 0-7° тепла, на високогір'ї 0-5° морозу.

По м. Ужгород: температура  5-7° тепла.

Автошляхи:місцями невеликі опади, в першій половині дня місцями: туман, в гірських районах ожеледиця. Видимість добра, в тумані та опадах 500-1000 м.
 
У четвер в Закарпатській області буде хмарна погода з проясненнями, повідомляє Sinoptik.ua. В Ужгороді, Мукачевому, Береговому, Виноградові, Хусті, Сваляві, Міжгір'ї, Рахові можливий дрібний сніг з дощем. Температура повітря вночі становитиме -7…+1 градус, удень – від 0 до +6. Вітер північний, західний, північно-західний і північно-східний, 1-5 м/с. У другій половині тижня прогнозується хмарна погода з проясненнями, місцями – невеликий сніг.

 

04 лютого 2016р.
-->

До теми

Коментарі:

    До цієї новини немає коментарів