Есдеки мітингували в Ужгороді

Протестували проти підвищення цін

 

В Ужгороді відбувся мітинг під гаслом "Ні - підвищенню цін!" Об??днані соціал-демократи зібралися, щоби висловити свій протест проти політики нової влади, у результаті якої (на їхню думку) в країні значно зросли ціни на товари і послуги.

Учасники мітингів виступили з вимогами до влади не допустити падіння житт?вого рівня українських громадян і виконати передвиборні обіцянки, яківона давала.

Як зауважив секретар Ужгородського міськкому СДПУ(О) С.Машталір: ? Прагнучи наповнити Державний бюджет у такий спосіб, уряд тільки збільшу? інфляцію, знижуючи рівень життя українських громадян і повертаючи країну в лихоліття першої половини 90-х років ? .

Своїми думками із присутніми поділилися перший заступник секретаря обкому СДПУ(О) Е.Ландовський, голова Ужгородської міської асоціації підпри?мців В.Мандич, заступник голови Закарпатської обласної організації УСДМ А.Поляк.

Учасники мітингу прийняли резолюцію в якій вимагають повернути співвідношення цін і доходів громадян на рівень 2004 року і підвищити соціальну захищеність населення країни.

За інформаці?ю "Вісника"

 

28 квітня 2005р.
-->

До теми

Коментарі:

    До цієї новини немає коментарів