На Закарпатті 5 лютого буде хмарно з проясненнями, місцями пройдуть слабкі опади

Як повідомили нам у Закарпатському гідрометеоцентрі, вночі погоду в регіоні визначав виступ антициклону. Була мінлива хмарність, місцями пройшов слабкий сніг.

 

В гірських долинах подекуди відмічався туман з видимістю 200 м. Вітер північний слабкий. Температура повітря 1-8° морозу.

Вдень виступ антициклону збережеться. Прогноз на день: Хмарно з проясненнями, місцями слабкі опади. На дорогах подекуди ожеледиця. Вітер північно-західний 7-12 м/с. Температура повітря 1-6° тепла, в горах місцями 2-7° морозу. В Ужгороді 3-5° тепла.

Автошляхи: Місцями слабкі опади. На дорогах подекуди ожеледиця. Видимість добра, в опадах місцями 1-2 км.

По м. Ужгород: Хмарно з проясненнями, без істотних опадів. Вночі та вранці слабкий туман. Вітер північно-західний 7-12 м/с. Температура повітря вночі 1-3° морозу, вдень 3-5° тепла.

Як повідомляє Sinoptik.ua, у п’ятницю в Закарпатській області стоятиме хмарна погода з проясненнями. В Ужгороді, Мукачеві, Хусті, Сваляві, Берегові, Виноградові, Рахові опадів не передбачається. У Міжгір'ї висока ймовірність дощу зі снігом. Температура повітря вночі становитиме -8…-2 градуси, удень – від -2 до +4. Вітер північний, західний, північно-західний, південний і південно-східний, 1-4 м/с. У кінці тижня прогнозується хмарна погода з проясненнями, без опадів.

 

05 лютого 2016р.
-->

До теми

Коментарі:

    До цієї новини немає коментарів