Ужгородський міський голова зустрівся із власником та директором ТОВ «Тексвош Гонсер» і ТОВ «Луготекс»

Богдан Андріїв зокрема наголосив, що міська влада всіляко сприятиме розвитку підприємства, адже основна частка наповнення бюджету Ужгорода – це відрахування із зарплат працівників, а робочі місця – гарантія добробуту родин мешканців.

 

Сьогодні відбулася зустріч керівництва міської ради і міського голови Ужгорода Богдана Андріїва з Юргеном Зігфрідом Гонсером – власником та Генріхом Стумпом – директором підприємства, яке з 2004 року у нашому місті займається випуском одягу для брендових марок.

Спочатку ТОВ "Тексвош Гонсер" створило 85 робочих місць і проводило облагородження та передпродажну підготовку виробів на замовлення різних світових торгових марок. А з 2011 року започаткували додаткове швейне виробництво – ТОВ "Луготекс", де вже 139 працівників. Загальна сума інвестицій – майже 9 мільйонів гривень.

Інвестори хочуть розширювати виробництво, можливо, навіть переносити в Ужгород більшу частину своїх потужностей з інших країн світу. Загалом зараз фірма випускає близько 3 мільйонів одиниць виробів щомісяця, а в нашому місті – 800 тисяч у рік. Тому звернулися до міської влади щодо продовження угоди про оренду, а в перспективі і викупу земельної ділянки на вулиці Капушанській, де знаходиться виробництво.

Богдан Андріїв наголосив, що міська влада всіляко сприятиме розвитку підприємства, адже основна частка наповнення бюджету Ужгорода – це відрахування із зарплат працівників, а робочі місця – гарантія добробуту родин мешканців. Питання продовження угоди на оренду з цим підприємством уже розглядається відповідними комісіями і незабаром буде прийнято рішення, а механізм викупу відпрацюють юристи фірми із фахівцями міської ради. Також Богдан Євстафійович поцікався, чи потребує підприємство сприяння міської влади у вирішенні ще якихось питань, наскільки забезпечене кадрами. Домовилися, що ближчим часом проведуть ще одну зустріч, уже безпосередньо на виробництві, повідомляється на офіційній сторінці Ужгородської міськради у Фейсбуці.

 

05 лютого 2016р.
-->

До теми

Коментарі:

    До цієї новини немає коментарів