Як пакистанець із групою індійців до Євросоюзу через кордон проривалися! (ВІДЕО)

Після того, як усіх було затримано, ні в кого з них жодного документа не виявилося.

 

Вчора зранку прикордонники Мукачівського загону неподалік пункту пропуску «Вилок», що на кордоні з Угорщиною, затримали групу незаконних мігрантів. Всього охоронці кордону спинили 8 вихідців з Південної Азії.

Спочатку про появу мандрівників прикордонників «сповістив» сигналізаційний пристрій. На місце відразу були направлені додаткові прикордонні наряди та групи реагування. Вже за декілька хвилин правоохоронці за 30 метрів від державного кордону виявили трьох чоловіків неслов`янської зовнішності. У ході подальших пошукових заходів поряд з лінією держрубежу прикордонники затримали  чотирьох осіб, а невдовзі ще одного порушника.

З'ясувалося, що усі вони пересувалися однією групою, а вже ближче до кордону вирішили розбитися на групи, аби підвищити шанси перейти по той бік  держкордону.  При собі вони не мали жодних документів, лише повідомили, що семеро з них є громадянами Індії та один громадянином Пакистану. Також порушники розповіли, що метою їх подорожі було покращення свого життя в одній з країн Євросоюзу.

Про виявлення незаконних мігрантів українські прикордонники поінформували колег з Угорщини, які, перевіривши суміжну ділянку кордону, ознак його порушення не виявили.

 

06 лютого 2016р.
-->

До теми

Коментарі:

    До цієї новини немає коментарів