Купівля потриманого автомобіля - проблема і головний біль для власника?

Як убезпечити себе при покупці потриманиого авто? 

 

Криза підкоригувала автомобільні уподобання українців. Погіршення фінансового стану змусило багатьох переорієнтовуватися у більш дешевий сегмент авторинку, зокрема, тих, що були у використанні. Статистика підтверджує, що на українському ринку зросла частка старих автомобілів. При покупці потриманого авто експерти радять людям бути особливо уважними, аби придбання в подальшому не стало проблемою і головним болем для нового власника.

Що радять перед важливою покупкою ознайомитися зі зразком договору на автомобіль, аби не дати недобросовісному продавцеві «заробити» на недосвідченому покупцеві?

Покупцеві слід звернути увагу на обов’язковий вміст в договорі даних продавця, ідентифікаційних даних транспортного засобу, відомостей про можливі дорожньо-транспортні пригоди, у яких міг брати участь автомобіль, виставлений на продаж, а також даних про проведені капітальні ремонтні роботи.

Фахівці рекомендують укладати договір у трьох примірниках — по одному на продавця і покупця і орган, що спеціалізується на дорожньо-транспортній інспекції.

Не варто забувати і про запобіжні заходи. Покупець в обов’язковому порядку повинен перевірити, чи не перебуває транспортний засіб в угоні або під арештом, а також переконатися в ідентичності всіх його серійних номерів.

 

07 лютого 2016р.
-->

До теми

Коментарі:

    До цієї новини немає коментарів