Сусідка Закарпаття надала допомогу для двох лікарень Ужгорода

Сертифікат засвідчує виділення коштів від Словаччини кожному з медичних закладів в розмірі 8700 євро. 

 

Урочиста церемонія відбулася 1 лютого (понеділок) в м.Києві у приміщенні Словацького Посольства. На церемонії було передано сертифікати гуманітарної допомоги, призначені покращити матеріально-технічну базу Ужгородського міського пренатального центру та обласної інфекційної лікарні Ужгорода.

Сертифікати вручали надзвичайний і Повноважний Посол Словацької Республіка в Україні Юрай Сівачек і Віце-прем’єр-міністр, Міністр закордонних та європейських справ Словацької Республіки Мірослав Лайчак. Сертифікати отримали: головний лікар  Ужгородського міського пренатального центру Олег Онопко та головний лікар обласної інфекційної лікарні Ужгорода Михайло Поляк.

Сертифікат засвідчує виділення коштів від Словаччини кожному з медичних закладів в розмірі 8700 євро. Олег Онопко, головний лікар Ужгородського міського пренатального центру, повідомив, що за ці гроші для центру куплять апаратуру, яку найбільше потребують відділення дитячої реанімації, акушерського стаціонару та інтенсивної терапії новонароджених. Пізніше лікар пообіцяв надати фотозвіти Словаччині про наявність придбаного обладнання.

 

08 лютого 2016р.
-->

До теми

Коментарі:

    До цієї новини немає коментарів