Депутатський корпус задумався над придбанням ...річкової флотилії!

Подібний пункт є у програмі протипожежної безпеки, прийнятої в цілому ще до Нового року в рамках бюджету.

 

На останньому засіданні сесії депутатською Комісією з питань благоустрою, житлово- комунального господарства та приватизації майна комунальної власності. було внесено критичне зауваження щодо доопрацювання програми для забезпечення протипожежної безпеки.

Володимир Білонка, депутат Ужгородської міської ради (фракція "Солідарність"):

"Загалом програма була прийнята за основу ще 23 грудня минулого року в рамках прийняття бюджету міста. Тобто в загальному звісно комісія не проти програми, але в ній є ряд пунктів, необхідність включення яких конкретно для Ужгорода для нас під великим питанням. Мова йде про закупівлю за рахунок міського бюджету рятувальників дороговартісної техніки, яка по суті для міста Ужгород не є аж такою необхідною. По факту це стаття витрат, яка має фінансуватися із держбюджету через Міністерство.

Ми пропонували питання відкласти до наступного засідання сесії, за цей час провести депутатський день на цю тему, проаналізувати всі пункти. Якщо стане очевидною необхідність – щось до виключити або навпаки включити, і все проаналізовану ставити на голосування на наступній сесії.

Наше критичне зауваження на жаль не пройшло і програма була ухвалена в такому вигляді, як вона є. Однак разом з тим це лише програма, під яку ще повинні бути виділені кошти бюджетною комісією. Тому сподіваємось, що нас почують. Фракція, до речі, проголосувала, але аналіз ми повторно ініціюватимемо на засіданні міськради."

Про це повідомляє прес-служба фракції "Солідарність" в Ужгородській міській раді.

 

09 лютого 2016р.
-->

До теми

Коментарі:

    До цієї новини немає коментарів