Поки що міська влада не робитиме ніяких кроків щодо згорілої будівлі «України» - міський голова

Сьогодні, 9 лютого, через певну технічну неузгодженість підприємці, чиє майно постраждало під час пожежі в універмазі "Україна", не прийшли на ініційовану ними зустріч із міським головою Богданом Андріївим.

 

Нагодою розпитати очільника міста скористалися численні журналісти, які зібралися в міській раді. Богдан Євстафійович пояснив: поки що міська влада не робитиме ніяких кроків щодо згорілої будівлі.

"Насамперед повинні визначитися власники споруди, а це близько 80 акціонерів: вони хочуть відбудовувати чи, може, продавати або робити якийсь інший об'єкт. Водночас, потрібен і висновок експертів – чи можна відновлювати споруду, чи надійні конструкції або ж вона вже не підлягає ремонту. Тільки тоді можна буде приймати спільне рішення", – наголосив міський голова.

Міська влада планувала цього року провести масштабну реконструкцію всієї площі перед універмагом "Україна" і далі аж за спорткомплекс "Юність". Однак зараз прийнято рішення поки призупинити підготовку проекту, адже є неофіційна інформація, що якісь потужні бізнесмени цікавляться інвестуванням у цю частину Ужгорода.

Богдан Андріїв також підкреслив, що підприємці повинні дбати про своє майно, у тому числі протипожежну безпеку, страхувати ризики своєї діяльності, бо міський бюджет не має ресурсів і законних підстав надавати в подібних випадках якісь компенсації, повідомляється на офіційній сторінці Ужгородської міськради у Фейсбуці.

 

09 лютого 2016р.
-->

До теми

Коментарі:

    До цієї новини немає коментарів