Погода в Ужгороді та на Закарпатті у середу, 10 лютого

Як повідомили нам у Закарпатському гідрометеоцентрі, протягом ночі погода в регіоні зумовлювалась посиленням улоговини циклону. Спостерігалось хмарно, без опадів.

 

 

Вітер південний та південно-західний 3-10 м/с, у горах місцями до 15, на високогір'ї подекуди до 24-28 м/с. Температура повітря 5-10°, у горах місцями 1-4° тепла.

Вдень очікується вплив потужної фронтальної зони з заходу. Хмарно, сильні та дуже сильні дощі. Вітер південно-західний 7-12, місцями пориви 15-20 м/с, на високогір'ї 30-35 м/с. Температура повітря 5-10°, у горах місцями 1-4° тепла.

Автошляхи: Сильні та дуже сильні дощі. Видимість в дощі 1-2 км.

По м.Ужгород: Хмарно вночі без істотних опадів, вдень дуже сильний дощ. Вітер південно-західний 7-12 м/с. Температура вночі 6-8°, вдень 8-10° тепла.

Як повідомляє Sinoptik.ua, у середу в Закарпатській області прогнозується хмарна погода з проясненнями. В Ужгороді, Мукачеві, Хусті, Береговому, Виноградові, Сваляві, Рахові, Міжгір'ї висока ймовірність дощу зі снігом. Температура повітря вночі опуститься до 0…+6, вдень стовпчики термометрів покажуть +4…+9 градусів. Вітер переважно південний і південно-східний, 3-6 м/с. У першій половині тижня очікується хмарна погода з проясненнями, місцями – невеликий сніг з дощем.

 

10 лютого 2016р.
-->

До теми

Коментарі:

    До цієї новини немає коментарів