Домашній інтер’єр - просто, зі смаком і недорого!

З кожним роком дизайн інтер'єрів стає дедалі простішим, мінімалістичнішим, можна сказати навіть, більш бюджетним.

 

Сучасні молоді люди, яким вдалося обзавестися власним житлом, є основною цільовою аудиторією більшості українських дизайнерів. Саме тому, просто, зі смаком, недорого - основні точки опору у створенні кожного другого інтер'єру в нашій країні.

Стиль лофт, скандинавська стриманість і японський мінімалізм

Стиль лофт, або т.зв. "печерний", прийшов до нас зі Сполучених Штатів і дуже міцно закріпився як у дизайні квартирних, так і офісних приміщень. Він передбачає масивні залізні або дерев'яні двері, голі пофарбовані цегляні стіни, оригінальні лампи та повний оупен спейс.

Від японців українські дизайнери перейняли любов до натуральних матеріалів, мінімуму речей у кімнаті і, звичайно ж, до матраців футон. Саме дерев'яні дивани з натуральними матрацами futon стали символом багатьох інтер'єрів минулого року. Коштує такий диван недорого - близько 4000 грн, але саме він є центром усієї композиції. Дерев'яний каркас із необробленої сосни, натуральна саржа, з якої виготовляються матові різнокольорові чохли, і беззаперечний комфорт зробили дивани з дерев'яними підлокітниками останнім писком моди.

Скандинави також відрізняються любов'ю до простоти, комфорту і натуральних матеріалів. Дедалі частіше і в київських квартирах можна зустріти масивні дерев'яні столи, дубові підлоги і бліді голі стіни.

Як то кажуть, все геніальне просто, і в той же час немає нічого складнішого за уявну простоту. Щоб ваша квартира виглядала як закінчене полотно, а не чистий аркуш паперу, намагайтеся дотримуватися гармонії в усьому. Використовуйте не більше 2-х основних кольорів, додавайте яскраві деталі, віддавайте перевагу якісним натуральним матеріалам, і тоді вашому дому багато хто позаздрить.

Більшу частину уваги варто приділити все ж таки комфорту. Ваш дім - ваша фортеця, тому він обов'язково повинен бути затишним. Не женіться за модою, ваші смаки і переваги повинні бути пріоритетніші за тренди.

 

10 лютого 2016р.
-->

До теми

Коментарі:

    До цієї новини немає коментарів