На Закарпатті відбулась видовищна екстремальна подія! (ФОТО)

Вчора в готелі "Лісова казка" відбулось виїзне засідання Виконавчого комітету Закарпатського обласного осередку НОК України в 2016 році.

 

Одним із головним питань, розглянутих на конференції було питання діяльності спортивних відділень НОК у районах області, зокрема, у Воловецькому, - артерії спортсменів із гірськолижного спорту.

Під час засідання із спортивними керманичами краю обговорили низьку стратегічних питань: розвиток і пропаганду спорту на теренах Закарпаття, проведення масових спортивних подій, запланованих на 2016 рік та головне - підготовка і підтримка олімпійців Карпатського краю до Олімпійських ігор в Ріо-де-Жанейро, що відбудуться влітку.

Роботи вистачає. Надіюся, нам все вдасться. Як вийде – покаже час. Але варто знати, що мінімальних завдань ми ніколи не ставимо, - розповів перший заступник голови обласного відділення НОК Закарпаття, заслужений працівник фізичного виховання і спортуУкраїни Мирослав Щербей.

"У рамках конференції схилами гір каталися фристайлісти, які тільки но повернулися зі змагань із Буковеля. Вірю, що при правильному підході до розбудови спортивної інфраструктури траси Закарпаття вже скоро стануть найулюбленішими для спортсменів, адже вони водночас дають змогу перевірити власні сили та насолодитися красою Карпат.

А зараз нам залишається лише побажати успішних виступів нашим олімпійцям у Ліллехамері та вболівати за них! Головне бути впевненими у своїх силах, вірити, що Перемога в наших руках!", - додав він.

 

 

13 лютого 2016р.
-->

До теми

Коментарі:

    До цієї новини немає коментарів