Як населенню реагувати на квитанції за електрику в перший місяць весни?

Роз'яснення від енергетичної кампанії.

 

Враховуючи досвід попередніх періодів і для уникнення численних звернень споживачів, ПАТ «Закарпаттяобленерго» заздалегідь надає роз’яснення щодо оплати рахунків за спожиту електроенергію, які населення отримає після 1 березня 2015 року.

Нагадаємо, що постановою Національної комісії, що здійснює державне регулювання у сферах енергетики та комунальних послуг встановлені нові тарифи на електроенергію для побутових споживачів, тобто для населення, які діятимуть на період з 1 березня 2016 року по 31 серпня 2016 року включно (з новими тарифами можна ознайомитися на сайті НКРЕКП або на офіційному порталі ПАТ «Закарпаттяобленерго» www.energo.uz.ua в рубриці «Тарифи»).

Враховуючи вищенаведене, інформуємо, що в рахунках за спожиту електроенергію у лютому поточного року, які споживачі отримають після 1 березня 2016 року, нарахування за електроенергію буде здійснено за старими тарифами. Нарахування за новими тарифами буде здійснене у рахунках за спожиту електроенергію у березні, які споживачі отримають на початку квітня поточного року.

ПАТ «Закарпаттяобленерго» закликає споживачів не зволікати з оплатою рахунків і нагадує, що сплачувати їх потрібно не пізніше 21 числа.

Також нагадуємо, що звернувшись за багатоканальним номером кол-центру можна надати фактичний показник лічильника станом на 1 число кожного місяця, згідно з яким буде проведено нарахування за спожиту електричну енергію. Кол-центр працює в цілодобовому режимі за номером телефону 0-800-50-16-20 (безкоштовно зі стаціонарних та мобільних телефонів), повідомили у прес-службі ПАТ «Закарпаттяобленерго».

 

15 лютого 2016р.
-->

До теми

Коментарі:

    До цієї новини немає коментарів