Чопський прикордонний загін відзначив 70-річчя

Іменинників з поважною датою привітали і керівники краю. 
 

 

З цієї нагоди в обласному муздрамтеатрі відбулися урочистості. Вітали Чопських прикордонників керівники Держприкордонслужби, колеги з Мукачівського прикордонного загону, ветерани служби.

Іменинників з поважною датою привітали і керівники краю. 

Голова Закарпатської ОДА Геннадій Москаль побажав прикордонникам Чопського прикордонного загону бути вірними присязі, професійної удачі та достойних зарплат. Відтак вручив нагороди. За особистий внесок у справу охорони державного кордону України, зразкове виконання військового обов’язку та високий професіоналізм почесну грамоту обласної державної адміністрації отримали заступник начальника відділу прикордонної служби «Чоп» з персоналу Василь Воротний та начальник інженерно-технічного відділу Чопського прикордонного загону В’ячеслав Качковський. Подяку голови облдержадміністрації отримали молодший інспектор прикордонної служби Максим Бойко та начальник групи секретного документального забезпечення оперативно-розшукового відділу Оксана Дем’яненко. 

Від імені всього депутатського корпусу прикордонників

Чопського прикордонного загону привітав голова обласної ради Михайло Рівіс. «Ходити на останнім метрам своєї країни – це надзвичайно велика честь. Ви маєте честь охороняти кордон нашої держави. Зараз вам доводиться пильнувати не тільки західні рубежі, але й стерегти країну на сході, що ви з мужністю виконуєте», - сказав Михайло Рівіс, звертаючись до присутніх. Він побажав прикордонникам здоров’я та родинного затишку. Відтак вручив кращим прикордонникам загону грамоти та цінні подарунки, інформує прес-служба Закарпатської ОДА. 

 

16 лютого 2016р.
-->

До теми

Коментарі:

    До цієї новини немає коментарів