Міжнародну трасу Київ-Чоп збираються перекрити – ПТУ хочуть гроші

29 лютого 2016 року з 15 год. 00 хв. до 16 год. 00 хв. к.ч. відбудеться попереджувальна акція мирного характеру на пішохідних переходах траси міжнародного значення Київ-Чоп (Е-50) біля АЗС «ОККО», АЗС «Народна» та в’їзду до м. Мукачево по вулиці Д.Галицького, по пішохідному переходу біля магазину АВС».

 

Повідомлення про це поширив Ужгородський прес-клуб. Зазначається, що колективи Вищого професійного училища № 3 м. Мукачево, ДНЗ «Мукачівський центр професійно-технічної освіти», ДПТНЗ Мукачівський аграрний ліцей ім. М. Данканича глибоко стурбовані ситуацією, що склалася у січні-лютому 2016 р. у зв’язку із відсутністю фінансування училища: працівники не отримують заробітну плату, учні – стипендію; учні, з числа дітей-сиріт, не мають засобів для існування. Через заборгованість за електроенергію, газопостачання навчальний заклад може припинити своє функціонування.

Мирна хода розпочнеться о 14 год. 00 хв. к.ч. за прогнозованою кількістю учасників близько 200 осіб за маршрутом: вул. Кооперативна, вул. Матросова, вул. В.Стуса, вул. Садова, вул. Перемоги, вул. Червоноармійська, вул. Д.Галицького, щоб привернути увагу громадськості, владних структур, Гаранта Конституції до проблеми фінансування професійно-технічних навчальних закладів м. Мукачево.

У  разі  відсутності реакції з боку владних структур, відновлення фінансування, акція буде продовжена з середи, 02 березня 2016 року, щоденно з наростаючою тривалістю на одну годину за вказаним маршрутом.

Трасу вже перекривали в цих місцях подібною акцією протесту рік тому – вимагали проведення ротації закарпатських військових (на фото)  

 

26 лютого 2016р.
-->

До теми

Коментарі:

    До цієї новини немає коментарів