Ужгородці сьогодні знову "допитували" мера

Поспілкуватися з мером Ужгорода мешканці міста могли сьогодні із 12.00 до 13.00 на прямій телефонній лінії у газеті "Неділя". Однак, попри те, що в суботу, 27 лютого, відбулася зустріч Богдана Андріїва з ужгородцями в залі художнього музею ім. Бокшая, в анонсовану сьогодні годину розмова не вмістилася - дзвінків було дуже багато.

 

Питання, які задавали Богдану Андріїву, стосувалися, зокрема, подальшої долі озера у парку Перемоги (так звана "Кірпічка"), можливості розширення територіального центру для людей похилого віку та забезпечення житлом "афганців", реконструкції історичного центру міста, особливо фасадів. Звучало і наболіле питання щодо будівництва нових шкіл і садочків, харчування школярів молодших класів. Цікавилися подальшою долею колишніх кортів "Спартак", можливості встановити розмітку пішохідного переходу, скаржилися на неякісне надання послуг ЖРЕРом тощо.

Лунали і слова подяки: за вуличне освітлення - від мешканців вулиць Гагаріна та Лавріщева, бажали міському голові успіхів та терпіння, просили зробити прямі телефонні лінії регулярними.

Детальніше про телефонну розмову Богдана Андріїва з ужгородцями читайте у п'ятницю у газетах "Неділя" і "Наш Ужгород" та в суботу у газеті "Ужгород".

uzhgorod.net.ua

 

01 березня 2016р.
-->

До теми

Коментарі:

    До цієї новини немає коментарів