Прокуратура про те, що ПТУ в Мукачеві не фінансують, прочитала в Інтернеті

Прокуратура про те, що ПТУ в Мукачеві не фінансують, прочитала в Інтернеті
Розпочато досудове розслідування за фактом службової недбалості, тобто невиконання або неналежне виконання службовою особою своїх службових обов'язків через несумлінне ставлення до них, що завдало тяжких наслідків охоронюваним законом правам, свободам та інтересам окремих громадян, державним чи громадським інтересам або інтересам окремих юридичних осіб (ч.2 ст. 367 КК України).

 

Керівник  Мукачівської місцевої прокуратури Олександр Братюк повідомив, що  передувала цьому поява в мережі Інтернет інформаціі,  про заборгованість з виплати заробітної плати, стипендії, що виникла у професійно-технічних навчальних закладах міста Мукачева і в повідомленнях, зокрема зазначалося, що саме службовими особами Мукачівської міської ради не вжито організаційно-розпорядчих заходів щодо забезпечення фінансування вказаних закладів.

Хід досудового розслідування взято на особистий контроль керівництвом прокуратури області.

        Хоча цього тижня двічі працівники і студенти мукачівських ПТУ, протестуючи проти невиплат, перекривали міжнародну трасу Чоп-Київ, а вчора провели пікетування під стінами міської ради Мукачева.

 

04 березня 2016р.
-->

До теми

Коментарі:

    До цієї новини немає коментарів