На передову поїдуть "швидкі допомоги", придбані священиками із Закарпаття та з-за кордону

На передову поїдуть  "швидкі допомоги", придбані священиками із Закарпаття та з-за кордону
Два реанімобілі супроводять священики до зони проведення Антитерористичної операції для медиків 93-ї механізованої бригади ЗСУ

 

4 тис. євро за два місяці зібрали представники греко-католицької парафії, допомагала й українська діаспора в Австрії та Німеччині, передає 5 канал.

Машини не нові, утім у гарному стані, укомплектовані усім необхідним. Їх придбали за кордоном. В зону проведення АТО реанімобілі їдуть не порожні. Ужгородські єпископи закупили ліків на 60 тис. грн: головно це антибіотики та перев'язувальні матеріали.

Окрім того, містяни принесли харчі для бійців, а студенти наліпили 400 кг вареників. Загалом, закарпатські єпископи вже передали на передову 10 реанімобілів та декілька тонн гуманітарної допомоги.

"У цих коробках ми веземо бинти, гуманітарну допомогу, речі для дорослих та дітей, продукти для наших хлопців, для наших солдат", - зазначив волонтер Іван Купар.

"Це збір, який зробили наші священники, наші духовні отці, як вдома, так і закордоном. Ми хочемо показати бійцям, що для нас, то є дуже важливо, що ми маємо таких відважних хлопців, які нас захищають своїм життям", - відзначив єпископ мукачівської греко-католицької єпархії Владика Ніл.

 

07 березня 2016р.
-->

До теми

Коментарі:

    До цієї новини немає коментарів