Ужгородська "Дорога життя" може приєднатися до трьох транскордонних проектів

Ужгородська "Дорога життя" може приєднатися до трьох транскордонних проектів
Про перспективи співпраці з аналогічними структурами в сусідніх країнах повідомив заступник міського голови Ужгорода Олександр Білак, який завітав на свято весни в медико-соціальний реабілітаційний центр «Дорога життя».

 

 Вихованці закладу з любов’ю і великими стараннями вітали найрідніших – своїх мам. Діти і молодь підготували концертну програму, під час якої співали, розповідали вірші, танцювали. 

Після вітального слова директора МСРЦ «Дорога життя» Олега Кириленка до вихованців та їхніх мам звернувся заступник міського голови Олександр Білак.

«Хочу від імені міського голови усім вам побажати, аби з весною до вас прийшли тільки позитивні моменти в житті, а всі негаразди залишилися в минулому. Зі свого боку міська влада буде намагатися підтримувати ваш Центр. Уже цього місяця буде підписано аж три програми транскордонного співробітництва, реалізація яких починається тепер: «Угорщина – Румунія – Словаччина – Україна», «Молдова – Румунія – Україна», «Польща – Білорусь – Україна». У рамках цього співробітництва стане можливою співпраця між «Дорогою життя», Ужгородською міською радою та аналогічними організаціями-партнерами і міськими радами прикордонних регіонів. Це дасть можливість залучати грантові кошти не тільки для покращення соціально-побутових умов, а й для обміну досвідом між працівниками організацій, спільних поїздок, заходів», – зазначив заступник міського голови.

Офіційна сторінка Ужгородської міської ради у Фейсбук

 

 

07 березня 2016р.
-->

До теми

Коментарі:

    До цієї новини немає коментарів