В Ужгороді в двобоях сходяться "гострі" діти

В Ужгороді в двобоях сходяться "гострі" діти
В Ужгороді стартував етап відкритої Всеукраїнської ліги з фехтування серед юнаків і дівчат 10-13 років.

 

Головним суддею змагань є Дмитро Петрус – майстер спорту та тренер новоспеченої бронзової призерки Чемпіонату Європи з фехтування на шпагах серед юніорів Влади Харькової.

На урочистому відкритті були присутні представники фізкультурно-спортивного товариства «Динамо», дитячо-юнацької спортивної школи Ужгорода, обласної федерації фехтування та почесні гості зі словацького міста Сніна. З піднятими догори шпагами діти під звуки гімну дали старт важливим Всеукраїнським змаганням. Фехтуватимуть у чотирьох видах зброї протягом 4 днів у спорткомплексі «Юність».

«Це один із етапів дитячої ліги. На Закарпатті шабля тільки починається, тому у ній змагання ще не проводимо. Тож, у нас змагатимуться хлопці і дівчата у шпазі, хлопці і дівчата у рапірі. Учасники приїхали із 7 областей України, є також команда зі Словаччини. Учасників сьогодні близько 170 дітей. У кожному виді зброї свої фаворити. У нас в основному йдеться про спортсменів із Києва, Хмельницького, які претендують на медалі. Також і наші закарпатці потрошку підростають – є і у нас свої фаворити», — розповів Дмитро ПЕТРУС.

uzhinform  

 

10 березня 2016р.
-->

До теми

Коментарі:

    До цієї новини немає коментарів