Страшна статистика. За час антитерористичної операції на Сході загинули десятки закарпатців

Страшна статистика. За час антитерористичної операції на Сході загинули десятки закарпатців
З початку АТО на Сході України загинули 75 закарпатців

 

Це офіційна цифра станом на сьогодні, 11 березня, яку кореспонденту Mukachevo.net підтвердили у прес-службі голови Закарпатської ОДА.

Першим закарпатцем, який героїчно пішов з життя захищаючи рідну країну, став 19-річний Роланд Попович з Берегова. Через два роки після закінчення школи хлопець пішов служити, але незадовго до його двадцятиріччя Роланда вбив снайпер під Луганськом. Провести в останню путь хлопця прийшли близько двох тисяч людей. Згодом на стінах рідної школи в честь Роланда відкрили меморіальну дошку.

За декілька днів, 17 червня 2014-ого року, на Луганщині загинули одразу троє закарпатців - молодший сержант Олександр Попадинець (1992 р.н.), солдат Сергій Мартин (1991 р.н.) та солдат Михайло Куля (1994 р.н.).

Із Героями, які за увесь цей час віддали життя за свободу і мир в Україні, Закарпаття прощалось зі сльозами на очах, воїнів в рідних селах зустрічали на колінах, а в останню путь бійців проводили сотні, а то й тисячі людей. Так було з з 23-річним ужгородцем Ігорем Розлуцьким, мукачівцем Павлом Стецьом, 27-річним офіцером Олександром Шимоном з Углі, мукачівцем Олександром Бабичем, майором Віталієм Постолакі та десятками інших, які назавжди залишаться в в пам’яті рідних і близьких. 

 

11 березня 2016р.
-->

До теми

Коментарі:

    До цієї новини немає коментарів