У Тячеві нічний гість попався, жертва його упізнала

У Тячеві нічний гість попався, жертва його упізнала
Як ми раніше інформували, у Тячеві в ніч із 11 на 12 березня до торгової ятки із продажу цигарок зайшов чоловік. Але метою його візиту була не покупка цигарок. Озброївшись розбитою склянкою ("розочкою"), зловмисник надумав пограбувати кіоск.

 

Погрожуючи 64-річній продавчині фізичною розправою, грабіжник заліз до шухляди прилавку, звідки вигріб усі гроші - 7 300 гривень. Не погребував нічний гість і сумочкою літньої жінки. Звідти грабіжник забрав ще 45 гривень.

Поліцейські розпитали потерпілу і за її описом розпочали встановлювати особу зловмисника та розшукувати його. Результат не змусив себе довго чекати. Зловмисником виявився 27-річний не працюючий мешканець смт. Солотвино Тячівського району. Закарпатець вже був раніше  неодноразово судимий, зокрема і за грабіж. Крім того, відбував покарання за крадіжку та хуліганство.

Жертва впізнала свого грабіжника. Той у скоєному зізнався, визнав свою вину. Вирішується питання щодо обрання солотвинцю запобіжного заходу. Проти нього порушено кримінальну справу за ч.3  ст. 187 (розбій). За пограбування тютюнової ятки чоловік може на 12 років загриміти за грати, повідомили у відділі комунікації ГУНП в Закарпатській області.

 

23 березня 2016р.
-->

До теми

Коментарі:

    До цієї новини немає коментарів