Студенти УжНУ пізнавали менеджмент через головоломки і просторову уяву

Студенти УжНУ пізнавали менеджмент через головоломки і просторову уяву
У рамках Тижня менеджменту на факультеті міжнародної політики, менеджменту та бізнесу на базі кафедри міжнародного бізнесу, логістики та менеджменту 15 березня провели комплексну олімпіаду з менеджменту. Структурно вона була скомпонована з двох блоків: тестові питання на виявлення знань та компетенцій з менеджменту, організації бізнесу, управління та адміністрування; завдання на кмітливість, інтелектуальність та винахідливість в умовах ігрових управлінських ситуацій.

 

Студенти кожного курсу отримали відповідно до програми свого курсу тестові завдання на виявлення знань та компетенцій. Завдання на визначення інтелектуального коефіцієнту були однакові для всіх: включали кращі китайські, японські та європейські головоломки, пов’язані з торгівлею, бізнесом та управлінням. Велике захоплення у студентів викликали завдання на розвиток просторової уяви.

На вирішення олімпіадних завдань виділили 2 години, але багато студентів так захопилися, що не хотіли полишати завдань «без розв’язання» й просили ще 2 години.

Кількома днями пізніше студенти зібралися для обговорення результатів олімпіади: у гарячих дискусіях відстоювали свої бали, доводили достовірність обраних шляхів розв’язання. Після розгляду апеляцій визначили переможців.

Тоді ж студентів із факультетським святом управлінців, менеджерів та підприємців привітав відомий в краї підприємець, керівник та менеджер Андрій Андріїв.

Гість охарактеризував вимоги, які пред’являє сучасне ділове середовище до менеджерів. З метою підтримки рівня підготовки фахівців з менеджменту та адміністрування в УжНУ Андрій Євстахович передав спонсорську допомогу – сучасний мультимедійний проектор.

Медіа центр УжНУ 

 

 

 

 

23 березня 2016р.
-->

До теми

Коментарі:

    До цієї новини немає коментарів