Водії Іршави зрадіють, пішоходи теж

Водії Іршави зрадіють, пішоходи теж
Протягом двох днів бригада ліквідувала ямковість по вулиці Набережній, Поштовій, сьогодні  працюють по вул. Б.Хмельницького. Продовжуватимуть у вівторок наступного тижня.

 

Що стосується асфальтоукладання, то досягнуто домовленості з головою Райспоживспілки про продовження розпочатої роботи торік у грудні.

Зокрема, йдеться про ремонт в’їзду у двір універмагу з боку вулиці Гагаріна та до колишньої продбази Райспоживспілки по вул. Шевченка. Про ці роботи йшлося сьогодні на робочій зустрічі міського голови з керівником Райспоживспілки, головою Іршавського споживчого товариства, керівниками заготконтори та хлібокомбінату. Досягнуто домовленості про співпрацю та плани роботи на найближчі два тижні.

Отже, спільними зусиллями у найближчий час домовилися провести асфальтування згаданих проблемних відрізків біля своїх підприємств. За словами директора заготконтори вже триває відновлення огорожі. Також всі долучаються до прибирання прилеглої території, а колектив хлібокомбінату організує очищення від сухого гілля, трави та чагарників територію навпроти підприємства до річки Іршавки. Таку ж роботу тут вестимуть приватні підприємці Сергій Лупак та Михайло Меренич.

Джерело: Іршавська міська рада

 

26 березня 2016р.
-->

До теми

Коментарі:

    До цієї новини немає коментарів