Березовий сік: як його добувають на Ужгородщині

Березовий сік: як його добувають на Ужгородщині
Смак березового соку знайомий іще з дитинства. Хтось любить пити сирець – тобто свіжозібраний сік. Комусь смакує купажований – тобто з додаванням різних компонентів. А хтось надає перевагу квасові. Всі ці напої смачні та корисні. Одначе збирати його можна не скрізь.

 

Офіційно в Ужгородському районі можна збирати березовий сік тільки у двох місцях. І все ж заготівля ведеться скрізь, у теорії за це передбачені штрафи. На практиці ж за останні 5 років у районі не було виписано жодного штрафу.

Детальніше – у сюжеті "21 каналу" 

 

 

28 березня 2016р.
-->

До теми

Коментарі:

    До цієї новини немає коментарів