Флористи розкажуть про вічний пошук гармонії. Троянда – королева свята

Флористи розкажуть про вічний пошук гармонії. Троянда – королева свята
Плануючи свій відпочинок на Закарпатті 14-15 травня, зверніть увагу на унікальний фестиваль квітів «Кохання в Сент Міклош».

 

Як повідомляє “Турінформ Закарпаття”, квітковий фестиваль відбуватиметься у мальовничому старовинному замку кохання, неподалік м. Мукачево в смт Чинадієво. Який завдяки зусиллям художника та доброго генія Замку Йосипа Бартоша, став культурним магнітом місцевості, духовним та мистецьким центром.

Показати свою майстерність приїдуть 10 команд професійних флористів з України.

В стінах замку мовою квітів вони розкажуть про вічний пошук гармонії та щастя та присвятять свої роботи романтичній історії кохання, яка насправді сталася тут кілька століть назад.

Це будуть грандіозні квіткові інсталяції розміщені в залах замку, на території, навіть на зовнішніх стінах. Символом кохання споконвічно вважається троянда. Тому вона буде королевою свята. Забезпечить флористів трояндами для роботи лідер квіткової галузі України – фірма «Камелія». Також будуть використані рослинні матеріали: лоза,трава, мох, гілки дерев, каміння та багато дещо дивних на перший погляд, не притаманних флористиці речей…

Шанувальники прекрасного з усієї України та сусідніх Румунії, Словаччини, Словенії, Угорщини, Польщі, Чехії зможуть помилуватися заквітчаним замком та при світлі факелів почути історію справжнього кохання, розчулитися та замислитись про високе. Звісно, буде можливість зробити селфі на фоні яскравих та ароматних квітів. Продовженням свята буде виступ знаного Львівського вуличного театру «Воскресіння» з незабутньою театралізованою вогняною виставою.

Організатор: Асоціація Українських флористів.

Місце проведення: замок Сент Міклош, смт. Чинадієво, Закарпаття.

Дата проведення 14-15 травня 2016 року.

 

30 березня 2016р.
-->

До теми

Коментарі:

    До цієї новини немає коментарів