На Закарпатті майори, капітани, сержанти щотижня ганяють лобду

На Закарпатті майори, капітани, сержанти щотижня ганяють лобду
Працівники поліції охорони у Закарпатській області не тільки пильнують за дотриманням громадського порядку, а й відпочивають – грають у футбол. Днями вони у піднесеному настрої та дружній атмосфері відкрили весняний футбольний сезон.

 

На майданчику в "битві з м'ячем" зустрілися майори, капітани, сержанти – поліцейські охорони, які кожного дня спільно працюють задля громадського порядку на Закарпатті.

Сформувалися дві команди. Розпочали матч, потиснувши один одному руки.

Хоч погода була не зовсім сприятливою, це не завадило поліцейським охорони показати свої спортивні навички. Перший м'яч опинився у воротах вже на сьомій хвилині, але суперники не забарились і швидко зрівняли рахунок.

Перший тайм футбольного спарингу закінчився з рахунком 4:2. Футболісти обох команд намагалися не дозволити створити небезпечні моменти біля власних воріт, однак у результаті кілька гострих атак таки мали місце.

Уже в другому таймі команда, що "пасла задніх", таки вирівняла рахунок. Але, незважаючи на дружній характер матчу, серія пенальті у другому таймі поставила фінальну крапку з рахунком 6:5.

Варто додати, що задля підтримки спортивної форми, командного духу, працівники поліції охорони Закарпаття зустрічаються на футбольному поєдинку щотижня, повідомили у прес-службі відомства.

 

30 березня 2016р.
-->

До теми

Коментарі:

    До цієї новини немає коментарів