На Срібну Землю чекає туристичний бум

На Срібну Землю чекає туристичний бум
На розгляд третьої сесії облради, яка запланована на 5 квітня ц.р., вноситься проект рішення про внесення змін до Програми розвитку туризму і курортів у Закарпатській області на 2016–2020 роки.

 

Як наголошує розробник проекту, а це управління туризму та  курортів облдержадміністрації, для ефективного використання коштів з реалізації заходів Програми розвитку туризму і курортів у Закарпатській області на 2016–2020 роки, врахування пропозицій щодо розвитку сільського туризму та забезпечення співпраці з обласним фондом інвестування у напрямку реалізації програми «Власний дім», для  надання підтримки щодо започаткування власної справи у сільському туризмі, поширення інформації про туристично-рекреаційну привабливість області,  й пропонується внести  відповідні зміни до названої Програми, затвердженої рішенням  обласної ради 22 грудня 2015 року.

Джерела фінансування – обласний бюджет. Орієнтовні обсяги фінансування (вартість), у т.ч.:  2016 р. – 1 608,0 тис. грн; 2017р.  – 1 755,0 тис. грн ; 2018 р. – 1 842,0 тис. грн; 2019р. – 1 869,0 тис. грн;  2020р. – 1 960,0 тис. грн.

Очікується підвищення привабливості області як туристичного регіону, покращення якості турпослуг, збільшення туристичних потоків та розширення їх географії на території  Закарпаття  через покращення системи дорожнього сполучення, активізація турбізнесу в регіоні, забезпечення постійного консультування громадськості з питань розвитку туризму та курортів, відповідні презентації та залучення до співпраці туроператорів України й ближнього зарубіжжя, поширення позитивного іміджу Закарпаття туристичного на внутрішньому та зовнішньому ринках через участь у спеціалізованих заходах, інформує прес-служба Закарпатської облради.

 

31 березня 2016р.
-->

До теми

Коментарі:

    До цієї новини немає коментарів