Юні закарпатці демонстрували свої здібності

Юні закарпатці демонстрували свої здібності
30 березня представники Управління патрульної поліції в Ужгороді та Мукачеві спільно з Управлінням освіти виконавчого комітету Мукачівської міськради на базі ЗОШ № 15 провели міський конкурс-огляд загонів юних інспекторів руху.

 

Метою проведення конкурсу стало залучення учнів загальноосвітніх шкіл до широкої пропаганди дотримання правил дорожнього руху, організації змістовного дозвілля школярів, виховання свідомості підростаючого покоління та почуття відповідальності за збереження життя і здоров’я людей та запобігання дитячому дорожньо-транспортному травматизму.

У змаганнях взяли участь загони із 14 шкіл по 10 представників в кожному. Хлопці і дівчата віком від 9 до 16 років демонстрували свої здібності у 5 різних конкурсах, серед яких учасникам довелось пройти комп’ютерне тестування з правил дорожнього руху, продемонструвати жести регулювальника, проїхати на велосипеді певні ділянки автомістечка без порушень та надати першу медичну допомогу.

Конкурс-огляд оцінювало журі, до складу якого входили представники відділу моніторинга УПП та екіпаж мукачівських патрульних.

Наприкінці змагання учасники отримали від полісменів подарунки у вигляді книжок-пам’яток з ПДР та поведінки у громадських місцях, значки та календарики із символікою патрульної поліції. Переможців змагань патрульні нагородили почесними грамотами.

 

01 квітня 2016р.
-->

До теми

Коментарі:

    До цієї новини немає коментарів