Закарпаття: Балога уже не проти “розсадника екзотичних хвороб”?

На Закарпатті відкриють загальнодержавний пункт для утримання нелегалів. Нині існує такий пункт біля с. Павшино Мукачівського району.

 

Однак наразі він викону? чисто локальну функцію ? забезпечу? утримання не більше двох сотень нелегалів, затриманих на території Закарпаття. Проте, в найближчому майбутньому павшинський об??кт збираються реорганізувати в загальноукраїнський, сюди будуть направляти нелегалів із всі?ї України. Територію пункту розширять, а кількість ліжко-місць збільшать аж у 15 разів ? до трьох тисяч чоловік. Як повідомля? ?Обком?, попередню згоду Закарпатської облдержадміністрації на реорганізацію об??кта вже отримано.
Пікантність ситуації в тім, що при відкритті пункту для нелегалів у листопаді 2001 року теперішній губернатор Закарпаття Віктор Балога приклався до організації масових акцій з числа жителів сусідніх сіл, які протестували проти відкриття біля їхніх будинків ?розсадника екзотичних хвороб? і обвинувачували тодішню обласну владу в грубому ігноруванні їхніх інтересів. Правда, тоді Балога був опозиціонером, а зараз він при владі. ?Буття, як відомо, визнача? місце сидіння. З висоти якого навіть розширення ?розсадника екзотичних хвороб? вигляда? привабливою і дуже корисною для місцевих жителів річчю?, пише ?Обком?.

 

08 травня 2005р.
-->

До теми

Коментарі:

    До цієї новини немає коментарів