На Закарпатті, щоб файно заробити, треба вміти плавати

На Закарпатті, щоб файно заробити, треба вміти плавати
На Закарпатті співробітники Держприкордонслужби разом із правоохоронними органами та прикордонниками Румунії продовжують нарощувати зусилля щодо протидії контрабандній діяльності та правопорушенням на державному кордоні, інформує прес-служба ДПСУ.

 

Викриття схем та основних каналів переміщення тютюнових виробів змушують контрабандистів шукати нові шляхи переміщення сигарет, оскільки проведена робота обмежила їх у переміщенні через кордон контрабандного курива. Однак контрабандисти не полишають своїх намірів та  намагаються знайти нові шляхи та виходи, і навіть відкрито йдуть на контакт із правоохоронцями, пропонуючи неправомірну вигоду.

Так, порушника, який намагався «прокласти» шлях, по якому можна було б перемістити сигарети, виявили прикордонники на Закарпатті. Чоловіка прикордонники Мукачівського загону помітили за допомогою тепловізійного приладу. Невдовзі його затримали на березі річки Тиса, він був вдягнений у гідрокостюм. Під час бесіди чоловік розповів, що  він  за винагороду мав переплисти річку Тиса та перевірити, чи немає прикордонних нарядів як по одну, так і по іншу сторону. Про дане правопорушення було повідомлено румунських прикордонників.

 

 

06 квітня 2016р.
-->

До теми

Коментарі:

    До цієї новини немає коментарів