Ужгородських підприємців попередили і дали 10 днів

Ужгородських підприємців попередили і дали 10 днів
Ужгород – чудове європейське місто з багатою історією та традиціями. Однак уже багато років потерпає від засилля численних вивісок, самовільно встановлених на власний смак і бачення.

 

Для розміщення вивісок потрібно отримати паспорт встановленого взірця в управлінні містобудування та архітектури Ужгородської міської ради. Однак, на жаль, багато власників магазинів, кав’ярень та офісних приміщень знехтували цими вимогами: як стосовно погоджувальних документів, так і щодо оформлення та безпосередньо вигляду вивісок.

Міська влада рішуче налаштована навести лад із вивісками в Ужгороді, тож комісія у складі першого заступника міського голови Іштвана Цапа, начальника відділу муніципальної поліції та правопорядку міської ради Сергія Просяника, фахівців управління містобудування та архітектури Мар’яни Симчини та Віри Заріцької провела рейд щодо дотримання суб’єктами господарювання вимог щодо встановлення зазначених об’єктів.

Рейд мав передусім попереджувальний характер, відтак членами комісії до порушників законодавства донесено чітку вимогу: у межах 10 робочих днів привести свої вивіски у відповідність до діючого Положення про вивіски. У разі ігнорування зазначеної вимоги незаконні вивіски будуть демонтовані силами Ужгородської міської ради.

«Ужгород – древнє місто, і всі ужгородці, і в першу чергу суб’єкти господарської діяльності, мають поважати його тисячолітню історію», - наголосив Іштван Цап.

 

07 квітня 2016р.
-->

До теми

Коментарі:

    До цієї новини немає коментарів