Чи потраплять багаті люди краю у "Forbes"?

Чи потраплять багаті люди краю у "Forbes"?
У Головному управлінні ДФС у Закарпатській області нагадують, що в країні триває кампанія декларування доходів громадян, отриманих протягом 2015 року, яка стартувала з 1 січня цього року, і триватиме ще менше місяця – до 1 травня.

 

Варто зазначити, що станом на 6 квітня 2016 року в області, серед інших громадян, декларації подали п’ять мільйонерів. Загальна задекларована ними сума склала 14 млн 356 тис. грн. Зокрема, це доходи отримані у вигляді заробітної плати; доходи від продажу майна; вартість успадкованого чи отриманого у дарунок майна та доходи, одержані з джерел за межами України. Відтак, після сплати податків із задекларованих доходів, місцеві та державна скарбниця отримають понад 1,4 млн грн податку на доходи з фізичних осіб та  більше 184 тис. грн військового збору.

В органах ДФС краю закликають закарпатців, які зобов’язані задекларувати свої доходи, зробити це у рамках граничних термінів (відповідно до Податкового кодексу).

Для того щоб громадяни максимально зручно й швидко виконали конституційний обов’язок, Центри обслуговування платників працюють у посиленому режимі. Також можна подати декларацію в електронній формі через мережу Інтернет, інформує відділ організації роботи ГУ ДФС у Закарпатській області.

 

08 квітня 2016р.
-->

До теми

Коментарі:

    До цієї новини немає коментарів