Міський голова Ужгорода звернувся до жителів міста з проханням

Міський голова Ужгорода звернувся до жителів міста з проханням
Дорогі ужгородці!

 

У ці весняні дні в Ужгороді вперше за багато років масово висаджують квіти, кущі троянд. На це виділяються чималі кошти з бюджету громади, з любов'ю створюють цілі композиції десятки працівників підрядного підприємства. 

Тому дуже прикро, що знаходяться негідники, які крадуть рослини, нищать майбутню красу міста. Зокрема, зникли майже півсотні троянд із клумби транспортного кола вулиці Минайській, площі Кирпи біля вокзалів, квіти, що вже цвіли на Кирила і Мефодія, восени викрали разом із цибулинами нарциси, висаджені на Поштовій. За ніч викрали навіть чорнобривці, з яких формували герб Ужгорода біля будівлі міської ради. 

До підрозділів Національної поліції вже скеровано листа, де вказано всі місця висадження квітів із проханням звернути особливу увагу патрульних на недопущення крадіжок. Однак сподіваюся, що кожен ужгородець не буде байдужим до такого неподобства і якщо стане свідком чи отримає інформацію про подібне, повідомить про це правоохоронців та оперативного чергового міської ради, який працює цілодобово (тел. 61-55-35).

Від наших спільних зусиль залежить яким буде рідний Ужгород.

Міський голова Ужгорода Богдан Андріїв

 

08 квітня 2016р.
-->

До теми

Коментарі:

    До цієї новини немає коментарів