Школярі Ужгорода вдосконалювали англійську з її носіями

Школярі Ужгорода вдосконалювали англійську з її носіями
9 квітня року добровольці Корпусу Миру США Райан Найт та Ейерусалим Хайлі за підтримки управління молоді та спорту Закарпатської облдержадміністрації провели одноденний англомовний табір "H.E.A.L. Today".

 

Учні старших класів ужгородських шкіл мали змогу навчитись новому й отримати практичні навички щодо саморозвитку. Завдяки вдало складеній програмі, особлива увага приділялась, власне, мистецтву спілкування, півищенню загальному рівню володіння англійською мовою. 

Школярі послухали цікаву інформацію про те, як виховати сучасного лідера, як розвинути у собі якості, які необхідні для подальшого навчання, як побудувати власну кар'єру та навчитись співпрацювати в умовах сучасного суспільства.

Старшокласники радо поринули в атмосферу інтерактивних занять, ігор, змагань, цікавих дискусій та здобули досвід роботи у командах. По закінченню школярі отримати Сертифікати про участь у цьому проекті.

Зважаючи на те, що 2016 рік оголошено роком англійської мови в Україні, удосконалення її з носіями мови лише сприятиме доступу краян до світових можливостей та забезпечення інтеграції України до європейського простору, повідомили у прес-службі Закарпатської ОДА.

 

11 квітня 2016р.
-->

До теми

Коментарі:

    До цієї новини немає коментарів