У місті над Ужем молодь пропонувала запустити тролейбуси й поширити буккросинг

У місті над Ужем молодь пропонувала запустити тролейбуси й поширити буккросинг
Під час учорашнього засідання комісії за участі заступників міського голови Ужгорода Іштвана Цапа та Олександра Білака, а також голови студентського профкому УжНУ Ростислава Головчанського та голови студради УжНУ Олександра Варшави розглянули роботи, подані студентами вишу у рамках оголошеного владою Ужгорода конкурсу "Десять першочергових кроків влади, щоб зробити місто кращим".

 

Від активної молоді надійшло понад два десятки проектів – як колективних, так й індивідуальних. Зокрема, владі пропонують найперше вирішити проблеми з вуличним освітленням та озелененням міста, попрацювати над популяризацією велосипедного руху та розвитком відповідної інфраструктури для цього, поширенням буккросингу, встановленням паркоматів та запровадженням соціальних контейнерів (для вживаного одягу), приведенням до ладу історичних будівель, залученням студентської молоді до розвитку туристичної інфраструктури, розробкою деталізованих онлайн-мап міста. Були навіть пропозиції запустити в Ужгороді тролейбуси та побудувати аквапарк.

Після тривалих дискусій врешті визначили переможців. Ними стали:

- перше місце – студентка факультету міжнародної політики, менеджменту та бізнесу Дарина Камінська,

- друге місце – студент історичного факультету Едгар-Теодор Босак,

- третє – студентка біологічного факультету Ольга Федьків.

Офіційне нагородження переможців конкурсу планується у середу, 13 квітня, у ректораті УжНУ. Відзначить креативну молодь міський голова Богдан Андріїв.

 

12 квітня 2016р.
-->

До теми

Коментарі:

    До цієї новини немає коментарів