Керівництво обласного центру штрафуватиме за відкриті люки

Керівництво обласного центру штрафуватиме за відкриті люки
Після неодноразових звернень, листів, нагадувань міською радою Ужгорода зв'язківцям (зокрема, "Укртелекому"), енергетикам про те, що потрібно закрити отвори люків, які перебувають на їхньому балансі, керівництво міста змушене вдатися до більш радикальних методів.

 

Зокрема, вчора на нараді з керівниками комунальних підприємств і служб відділу муніципальної поліції доручили складати протоколи про адміністративне правопорушення на ці структури і за результатами розгляду на адмінкомісії штрафувати.

Заступник міського голови Олександр Габор наголосив: "Ми неодноразово писали листи, просили особисто керівників закрити люки, з яких покрали кришки. Адже йдеться і про їхні мережі, до яких є доступ через люки, і про безпеку людей. Місяцями ужгородці скаржилися на дірку на вулиці Гагаріна та в інших частинах міста, але на наші звернення "Укртелеком" не реагував. Сьогодні знову проблема на площі Пушкіна – там утворилося провалля біля люку зв'язківців. Ми стараємося якомога швидше реагувати на те, що немає кришок на люках, які належать нашим службам, цього ж будемо вимагати від інших, адже йдеться, насамперед, про здоров'я людей".

 

12 квітня 2016р.
-->

До теми

Коментарі:

    До цієї новини немає коментарів