Краяни працюють натхненно, із перспективою

Краяни працюють натхненно, із перспективою
Ліс - не тільки джерело сировини, палива і кисню, а й просто насолода для очей. Закарпатські ліси не дарма називають «зеленими легенями» не тільки краю, а й України! Ось такий вражаючий приклад росту молодих дерев, які висадили декілька років тому лісівники Рахівщини, повідомила прес-служба Закарпатського ОУЛМГ.

 

Директор Рахівського лісгоспу Володимир Приступа розповів, що на території лісгоспу проводились дослідні роботи по впровадженню планів ведення лісового господарства на основі принципів наближеного до природи лісівництва відповідно до спільного швейцарсько-українського проекту розвитку лісового господарства в Закарпатті FORZA.

«Для колективу нашого лісгоспу «Природа Карпат - то цілий світ: дерева, трави, тварини, птахи, озера, річки, живлющі джерела, гриби, ягоди. Але ліс - найкращий санітар і атмосфери. Тому заради збереження Карпатських лісів колектив нашого лісгоспу щороку займається лісовідновленням. Для реалізації завдань з лісовідновлення в лісгоспі створено потужну виробничу базу, залучено кваліфікованих спеціалістів, а також на підприємстві лісового господарства функціонують лісові розсадники та плантації, де ми вирощуємо сіянці та саджанці для отримання якісного висадкового матеріалу», - наголосив очільник лісового фонду Рахівщини Володимир Приступа.

 

12 квітня 2016р.
-->

До теми

Коментарі:

    До цієї новини немає коментарів