У пам'ять про вбитих студентів висловився ректор УжНУ

У пам'ять про вбитих студентів висловився ректор УжНУ
У Володимира Смоланки, ректора УжНУ, відбулася зустріч з іноземними студентами. Жорстоке вбивство студентів-медиків сколихнуло не лише Закарпаття, а й всю Україну.

 

«Хочу висловити співчуття від усього викладацького складу університету співчуття нашим студентам, незалежно від національності. Це надзвичайно критична подія, як сколихнула не тільки університет, а все місто, область і країну. Ми маємо зробити все для того, щоб навіть нічого подібного не трапилося. Ми тут зібралися для того, щоб обговорити багато питань, які тривожать вас, які хвилюють нас і які треба вирішити»,  – сказав Володимир Смоланка.

«Повірте, що багато з цих питань важливо не тільки для вас, але я для нас. Тому ми маємо говорити про це відкрито, відверто, тому ми запросили правоохоронців, а також представників міграційної служби. Хочемо почути питання від вас, хочемо почути ваші думки. Багато хто з вас був присутній вчора на зустрічі в ректораті. Дуже радий, що ми намітили цілий ряд заходів спільно і думаю, що наша спільна дія – це той єдиний шлях, завдяки якому ви будете почувати себе безпечно у нашому місті», – додав ректор.  

 

uzhgorod.net.ua за матеріалами zaholovok.com.ua

 

12 квітня 2016р.
-->

До теми

Коментарі:

    До цієї новини немає коментарів