Сільський голова був напідпитку і не зміг стримати емоцій

Сільський голова був напідпитку і не зміг стримати емоцій
На Закарпатті голова однієї з сільських рад Воловецького району, будучи в нетверезому стані, накинувся на патрульного поліцейського.

 

«Пізно увечері 11 квітня біля стаціонарного поста «Нижні Ворота» зупинилася темна  «Шкода Октавія», з машини голосно звучала музика. Один з патрульних підійшов до машини, щоб зробити водієві зауваження. Той не відразу відреагував, але під час розмови патрульний відчув з салону різкий запах алкоголю», – повідомляє закарпатська поліція.

У той же час чоловік, який займав місце пасажира, вийшов з авто і сильно жестикулюючи, почав сперечатися з патрульним. Поліцейський зробив зауваження і йому, але чоловік не реагував, а лише сильніше розлютився.

Після короткої бесіди п'яний пасажир накинувся на копа з кулаками, і завдав кілька ударів в область шиї і грудної клітини. Після такого «розкладу» патрульні «прикрасили» забіяки наручниками, і викликали слідчо-оперативну групу.

Як незабаром з'ясувалося, порушником виявився голова однієї з сільських рад Воловецького району.

Відкрито кримінальне провадження. Винному загрожує чотири види покарання – виправні роботи на строк до двох років, 6-місячний арешт, обмеження або позбавлення волі до трьох років.

mediahouse

 

13 квітня 2016р.
-->

До теми

Коментарі:

    До цієї новини немає коментарів