Учасники АТО подякували меру Ужгорода за допомогу

Учасники АТО подякували меру Ужгорода за допомогу
У рамках прийнятої 10 березня на сесії міськради Програми матеріально-технічного забезпечення військових частин, т.в.о. начальника зонального відділення військової служби правопорядку Максим Кравець передав подяку міському голові Ужгорода Богдану Андріїву за допомогу військовим.

 

       Ця програма передбачає співпрацю з військовою частиною А 1778, 4-м батальйоном військової частини 3002 “М”, зональним відділенням військової служби правопорядку, Ужгородським об’єднаним міським військовим комісаріатом.

Така необхідність виникла через проведення АТО на сході України. Як відомо, допомагати військовим просив представників органів місцевого самоврядування на одному з нещодавніх зібрань навіть Президент України Петро Порошенко.

Основна мета Програми: надання матеріально-технічної допомоги військовим частинам, розташованим на території міста; підтримання мобілізаційної готовності Ужгородського військкомату тощо. Депутати на сесії проголосували за виділення на Програму 200 тисяч гривень.

Наразі на прохання військових уже закуплено 15 рацій, дизельний генератор, зварювальний апарат, бензопилу, перфоратор, кутову шліфувальну машину, алмазні круги, електроди. Все це за актами про передачу цінностей на 33 тисячі 150 та 14 тисяч 850 гривень отримав зональний відділ служби правопорядку, повідомляє міська рада Ужгорода.

Кількома днями раніше міська влада також передала Ужгородському об’єднаному військовому комісаріату (ОМВК) закуплені на їхнє прохання канцелярське приладдя, бланки різних документів на загальну суму 27 тисяч гривень. Усе це необхідно для проведення призовної кампанії, підтримання на належному рівні мобілізаційної готовності Ужгородського ОМВК.

 

13 квітня 2016р.
-->

До теми

Коментарі:

    До цієї новини немає коментарів